Made in Italy

Design tafel in Emperador donker marmer 130x130 cm, gemaakt in Italië - Nuvolento

  • Made in Italy
  • Code: NUVOLENTO
€ 5.958,75 € 7.448,44 -20%
Maatregelen B130xD130xH77cm
Levertijden 5/7 werkweken *levertijden kunnen oplopen indien het product niet op voorraad is
Maat Dit item kan worden aangepast. Voor meer informatie: info@viadurini.nl
Top materiaal Emperador Donker marmer
Materiaal van de basis metaal

Tafel met donker Emperador marmeren blad en metalen voet Nuvolento, 130x130 cm, gemaakt in Italië.

Marmer is een natuurlijk en fascinerend materiaal. Het kiezen van een marmeren tafel om de eetkamer of keuken in te richten is een oplossing met een sterke esthetische impact. Dark Emperador-marmer werd gebruikt om dit artikel te maken, volledig handgemaakt en geproduceerd in Italië. Het is zonder twijfel het meest elegante en verfijnde type marmer. Het wordt gewonnen uit Spaanse steengroeven en wordt gekenmerkt door een donkerbruine achtergrond, soms zwart, met warme hazelnoot-, room- en goudaders die het de ideale keuze maken voor luxe-instellingen.

De Nuvolento-tafel kan zowel in de keuken als in de eetkamer worden gebruikt. De bovenkant is gemaakt van donker Emperador-marmer, terwijl de centrale basis is van bronsgelakt metaal.

Het kan worden gecombineerd met verschillende soorten stoelen, afhankelijk van het effect dat u opnieuw wilt creëren. U kunt kiezen voor stoelen met een moderne stijl, die de elegantie verminderen, evenals stoelen met een meer klassiek design die de soberheid benadrukken. Voor meer excentrieke karakters is het ook mogelijk om stoelen gemaakt met materialen tegenovergesteld aan marmer, zoals hout, te combineren om op het contrast van stijlen te spelen.

Nuvolento is een handgemaakt artikel geproduceerd in Italië, op een traditionele manier is het mogelijk om op maat gemaakte metingen aan te vragen, om aan elke behoefte te voldoen . Neem contact met ons op via het formulier "Informatie aanvragen" .

Het grote belang dat aan het esthetische aspect wordt gehecht, staat tegenover een even zorgvuldige zoektocht naar functionaliteit en bruikbaarheid: met het nodige onderhoud kunnen de elementen van marmer potentieel een leven lang meegaan.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief