Made in Italy

Design tafel in Namibië, wit marmer, gemaakt in Italië, 210x110 cm - Monastero

  • Made in Italy
  • Code: MONASTERO
€ 9034,93 € 11293,66 -20%
Maatregelen B 210 x D 110 x H 75cm
Levertijden 5/7 werkweken *levertijden kunnen oplopen indien het product niet op voorraad is
Maat Dit item kan worden aangepast. Voor meer informatie: info@viadurini.nl
Top materiaal Wit marmer uit Namibië
Materiaal van de basis wit marmer

Handgemaakte tafel in Monastero, wit marmer, Namibië: gemaakt in Italië voor de eetkamer.

Marmer is een natuurlijk en fascinerend materiaal. Het kiezen van een marmeren tafel om de eetkamer of keuken in te richten is een oplossing met een sterke esthetische impact. Voor de realisatie van dit artikel, geheel handgemaakt Italië, werd Namibië wit marmer gebruikt. Ook bekend als Rhino White of Sugar White, onderscheidt deze steen zich door zijn karakteristieke zuivere kristallijne witte kleur, doorkruist door tinten variërend van beige tot lichtgrijs, bijna transparant.
Het wordt gewonnen uit steengroeven in Centraal-Afrika en wordt vaak gebruikt voor het maken van tafels, badkamers of fijne coatings.

De Monastero-tafel heeft een blad in wit marmer uit Namibië en een onderstel met 4 poten in marmer, ondersteund door een bijpassend metalen frame. Het is een solide, bestendig en veelzijdig element, dat zich zowel aan klassieke meubelcontexten kan aanpassen, de stijl ervan kan verbeteren, als aan meer minimale en essentiële omgevingen.

Het leent zich voor de combinatie met verschillende soorten stoelen: het is mogelijk om te kiezen voor minimale en eenvoudige stoelen, die de grandeur verminderen, of stoelen te kiezen met een klassieke en verfijnde stijl, die de elegantie verbeteren. Je kunt ook besluiten om met contrast te spelen en het te combineren met stoelen van totaal tegenovergestelde materialen, zoals hout.

De afmetingen zijn P 110 x L 210 x H 75 cm , grote afmetingen waardoor alle diners comfortabel kunnen worden ondergebracht.

Monastero is een handgemaakt product, het is mogelijk om een op maat gemaakt product aan te vragen. Neem voor informatie en / of offertes contact met ons op via het formulier "Informatie aanvragen" .
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro