Made in Italy
Gratis uitgaven

Design verticale badkamerradiator in staal met spiegel van 587 W - Picchio

  • Made in Italy
  • Code: PICCHIOSPECCHIO
€ 951,54 € 1057,26 -10%
Materiaal koolstofstaal
Maatregelen H 1810 x L 605 x Inter. 1760 mm x uitgang w (Δt50 *) 587
Levertijden 4 weken voor wit - 5 weken voor gekleurd

Verticale design hydraulische wandradiator in staal met spiegel, gemaakt in Italië.

Deze radiator heeft een ontwerp dat bestaat uit verticale platte buizen van 70x11 mm en verdeelstukken met een diameter van 35 mm; de echte hoofdrolspeler van het complement is de centrale spiegel, die een elegante sfeer geeft en de omgeving compleet maakt.
Het is een koolstofstalen radiator geschikt voor hedendaagse omgevingen, volledig gemaakt in Italië , de waarde van de radiator wordt bepaald door waarden als totale kwaliteit, service van het hoogste niveau, onderzoek naar een altijd innovatief maar functioneel ontwerp en respect voor het milieu. niet alleen bij het ontwikkelen van producten met een lage milieu-impact, maar ook in de productiefase.

Het product onderscheidt zich door zijn lage thermische inertie en door zijn capaciteit voor hoge stralingswarmte , en garandeert ook een zekere flexibiliteit bij het beheren van het gewenste klimaat.
Bovendien gaat de geleidelijke afgifte van warmte door wanneer het systeem wordt uitgeschakeld, wat zorgt voor een klimaat van welzijn en het langdurig op temperatuur houden van de temperatuur.

Andere maten en afwerkingen zijn ook beschikbaar naast degene die kunnen worden geselecteerd in het vervolgkeuzemenu.
Op aanvraag is het mogelijk om een hartafstand van 50 mm of aansluitingen van onderaf te verkrijgen.

NB: De kleppen en de houder zijn uitgesloten, om ze te ontvangen, schrijft u ons in het formulier "Informatie opvragen".
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro