Made in Italy

Eetkamerstoel in hout en stof of kunstleer gemaakt in Italië - sirene

  • Made in Italy
  • Code: SIREN
€ 297,54
Maatregelen L 52 x D 56 x H 77 cm Zithoogte 47 cm
Levertijden 20 werkdagen
Structuur materiaal essen- of beukenhout

Gestoffeerde design stoel voor eetkamer met houten structuur en zitting in eco-leer of stof, geproduceerd in Italië.

De inrichtingselementen van een woon- of ontspanningsruimte moeten uiterst comfortabel, gastvrij en betoverend ontspannen zijn.
De juiste stoel die een ruimte van stijl en design kan creëren en zowel een decoratief element als een functioneel element is, dat in de loop van de tijd resistent is.

Sirene is een omhullende en comfortabele gestoffeerde woonstoel gemaakt in Italië met een houten structuur en een grote zitting in stof of eco-leer.
Verkrijgbaar in verschillende afwerkingen:
  • natuurlijke eiken essenhouten structuur, duifgrijze eco-lederen zitting;
  • structuur van natuurlijk eiken essenhout, zitting van wit ecoleer;
  • structuur van natuurlijk eiken essenhout, zitting van zwart ecoleer;
  • structuur van grafiet beukenhout, zitting van wit ecoleer;
  • grafiet beukenhouten structuur, zitting van rookstof;
  • structuur van grafiet beukenhout, zitting van zwart ecoleer;
  • structuur van grafietbeuken, duifgrijze zitting van ecoleer;
  • Structuur in grafiet beukenhout, zitting in cognac eco-leer.
Alle gebruikte stoffen voelen prettig aan, zijn bestand tegen moeilijke vlekken en houden de kleuren in de loop van de tijd onveranderd.
Onderworpen aan speciale vlekbestendige behandelingen die ze altijd mooi, schoon en klaar voor de uitdagingen van het dagelijks leven kunnen houden. Bovendien wordt met de behandeling met zilverionen een beschermend schild gecreëerd dat in staat is om de stof te reinigen, met antimicrobiële, antibacteriële en schimmelwerende eigenschappen.

Het massief hout en fineer dat voor onze stoelen wordt gebruikt, is FSC®-gecertificeerd (licentiecode FSC-C002023), het merk dat producten identificeert die hout bevatten uit bossen die correct en verantwoord worden beheerd volgens strikte ecologische, sociale en economische normen. Voor meer bruikbaarheid en duurzaamheid worden ze beschermd met speciale verfcycli die hun natuurlijke schoonheid versterken en een onvermoede barrière tegen vlekken bieden.

Een artikel zijn gemaakt in Italië; biedt ruime mogelijkheden voor maatwerk wat betreft het type coating en structuur. U kunt kiezen uit een groot aantal houtsoorten, stoffen, leer en eco-leer. Neem voor advies en / of gepersonaliseerde offertes contact met ons op via het specifieke formulier "Informatie opvragen".
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief