Made in Italy

Elektrische handdoekverwarmer met vierkante elementen Made in Italy - Amandelen

  • Made in Italy
  • Code: MANDORLE
€ 3558,89 € 3954,32 -10%
Materiaal koolstofstaal
Levertijden 3/4 weken
Lengte (cm) 50
Diepte (cm) 8
Hoogte (cm) 180

Elektrische handdoekverwarmer van koolstofstaal Made in Italy

Elektrische handdoekverwarmer in koolstofstaal grijs beige afwerking met vierkante elementen van 3 cm, volledig gemaakt in Italië, inclusief wandbevestigingsset . Elektrificatiekit rechtsonder geplaatst.
Het nagestreefde doel voor de realisatie van dit element is de 100% Made in Italy kwaliteit die wordt bereikt in een fabriek in Treviso, een paar kilometer van Venetië. De waarden die hier worden nagestreefd zijn functionaliteit, professionaliteit en innovatie , die samen producten creëren die design, bruikbaarheid en efficiëntie in evenwicht brengen.

Dimensies:
  • Lengte: 50cm
  • Diepte: 8 cm
  • Hoogte: 180cm
Vermogen: 500W

Opties:
Analoge elektrische thermostaat met witte afwerking

klasse 1, beschermingsindex IP64, 230V
Afmetingen: 11,3x7,3x4cm
voedingskabel 1200 mm en Schuko-stekker
maakt handmatige regeling van de temperatuur mogelijk via de juiste thermostaatknop.

Digitale LCD-chronothermostaat met witte afwerking
klasse 1, beschermingsindex IP64, 230V
Afmetingen: 13,1x7,6x4,2cm
voedingskabel 1200 mm en Schuko-stekker
Maakt gepersonaliseerde dagelijkse en wekelijkse aanpassing van de temperatuur mogelijk.

WAARSCHUWINGEN: radiatoren uitgerust met een elektrische weerstand moeten worden geplaatst met inachtneming van de noodzakelijke veiligheidsafstanden ten opzichte van de hydraulische installaties, in overeenstemming met de veiligheidsnormen die van kracht zijn in het land van gebruik en de IP-beschermingsgraad die op de weerstand is aangegeven. De elektrische weerstand moet altijd van onderaf worden ingebracht. Schakel de elektrische weerstand niet in als deze niet volledig in de radiatorvloeistof is ondergedompeld, omdat de thermische zekering doorbrandt en de garantie vervalt. De eerste onderste elementen verwarmen niet vanwege de aanwezigheid van de thermische begrenzer.

Let op: andere afwerkingen zijn mogelijk. Op verzoek kan een afstandsbediening worden aangevraagd voor het bedienen van de digitale chronothermostaat en een kabelafdekking.
Neem voor meer informatie of een offerte contact met ons op via het daarvoor bestemde formulier ' Informatie aanvragen '.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro