Made in Italy

Elektrische handdoekverwarmer van messing met verbindingsbollen Made in Italy - Ricotta

  • Made in Italy
  • Code: RICOTTA
€ 4.217,15
Materiaal koolstofstaal
Levertijden 3/4 weken
Lengte (cm) 52
Diepte (cm) 10
Hoogte (cm) 107

Elektrische handdoekverwarmer van messing Made in Italy

Elektrische handdoekverwarmer in messing met goudkleurige afwerking met elementen met een diameter van 3 cm en verbindingsbollen, volledig gemaakt in Italië , inclusief wandbevestigingsset . Elektrificatiekit rechtsonder geplaatst.
Deze radiator is veel meer dan een simpele warmtebron; het is een echt meubelstuk dat de omgeving waarin hij wordt geplaatst kan personaliseren en completeren. Design en functionaliteit komen samen om een uniek product te creëren, niet alleen mooi maar ook bruikbaar en efficiënt met alle kwaliteit van een radiator die volledig in Italië is gemaakt.

Dimensies:
  • Lengte: 52cm
  • Diepte: 10 cm
  • Hoogte: 107cm
Vermogen: 250W

Opties:
Analoge elektrische thermostaat met witte afwerking

klasse 1, beschermingsindex IP64, 230V
Afmetingen: 11,3x7,3x4cm
voedingskabel 1200 mm en Schuko-stekker
maakt handmatige regeling van de temperatuur mogelijk via de juiste thermostaatknop.

Digitale LCD-chronothermostaat met witte afwerking
klasse 1, beschermingsindex IP64, 230V
Afmetingen: 13,1x7,6x4,2cm
voedingskabel 1200 mm en Schuko-stekker
Maakt gepersonaliseerde dagelijkse en wekelijkse aanpassing van de temperatuur mogelijk.

WAARSCHUWINGEN: radiatoren uitgerust met een elektrische weerstand moeten worden geplaatst met inachtneming van de noodzakelijke veiligheidsafstanden ten opzichte van de hydraulische installaties, in overeenstemming met de veiligheidsnormen die van kracht zijn in het land van gebruik en de IP-beschermingsgraad die op de weerstand is aangegeven. De elektrische weerstand moet altijd van onderaf worden ingebracht. Schakel de elektrische weerstand niet in als deze niet volledig in de radiatorvloeistof is ondergedompeld, omdat de thermische zekering doorbrandt en de garantie vervalt. De eerste onderste elementen verwarmen niet vanwege de aanwezigheid van de thermische begrenzer.

Let op: andere afwerkingen zijn mogelijk. Op verzoek kan een afstandsbediening worden aangevraagd voor het bedienen van de digitale chronothermostaat en een kabelafdekking.
Neem voor meer informatie of een offerte contact met ons op via het daarvoor bestemde formulier ' Informatie aanvragen '.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief