Made in Italy

Gordijn van wit geribbeld linnen en organza, luxe Italiaans design - Karnak

  • Made in Italy
  • Code: KARNAK1
€ 591,11 € 738,89 -20%
Materiaal 1e stof: 100% linnen 2e stof: 100% polyester
Kleur wit
Levertijden 7 werkdagen item beschikbaar / 4 weken item om te produceren
Lengte (cm) 200
Hoogte (cm) 300

Wit gordijn in licht linnen en organza met ribbels, veterontwerp met handgemaakte kwaliteit, luxe gemaakt in Italië.

De waarde van traditie wordt gecombineerd met de moderne levensstijl in dit wit licht linnen gordijn met ribben en organza, vetersluiting voor staaf aan de bovenkant.
Lichtheid , vrijheid, elegantie en puurheid zijn de sleutelwoorden voor dit product door de nobele charme en de kostbare stof .

De aanvulling is gemaakt om te voldoen aan de groeiende wens van deze dagen om elke plek met intensiteit en diepe balans te leven, in een harmonieuze set van verfijning, natuur en welzijn.
Zo ontstaat door de zorg voor details en een echt ontwerp dat streeft naar de essentie van schoonheid een authentiek en handgemaakt product , van de hoogste kwaliteit voor de gekozen grondstoffen, zoals het puurste linnen en het zachtste katoen . De natuurlijke imperfectie van het materiaal duidt op de waarde van eenvoud , omsloten door een elegant en delicaat vakmanschap voor een sublieme en suggestieve zintuiglijke ervaring .

Maatregelen:
  • 200 x 300 cm
Samenstelling:
  • 1 ° stof: 100% linnen
  • 2 ° stof: 100% polyester

Bruikbare tips:
Was het product apart met water en neutrale zeep op maximaal 40% C, niet bleken, niet weken en niet met de hand wringen.
We raden aan om op lage temperaturen te strijken en zonder directe blootstelling aan zonlicht om de integriteit van de kleur en natuurlijke vezels te behouden.

NB: tinten en variaties in de tijd en tussen de items moeten worden beschouwd als bijzondere kenmerken van het product, aangezien het is gemaakt van natuurlijke materialen.
Email Newsletter
Nieuwsbrief