Made in Italy

Handbeschilderde en met ijzer gedecoreerde keramische tafellamp - Milaan

  • Made in Italy
  • Code: C111957.DEC.PRO
€ 267,79
Materiaal keramiek en ijzer
Levertijden 20 werkdagen
Socket en power type 1 x max. 42 W - E14
Lengte (cm) 18
Hoogte (cm) 28
diameter (cm) 12

Tafellamp van metaal en handbeschilderd keramiek, gemaakt in Italië door Ferroluce.

Deze tafellamp is volledig gemaakt van bronskleurig metaal en handbeschilderd keramiek dat het vakmanschap en de behendigheid van de ambachtslieden benadrukt.
Het ontwerp wordt gekenmerkt door een oude smaak , gekoppeld aan het platteland en rijstvelden om vreugde te brengen in de huiselijke omgeving.

Het is dan ook een uniek en origineel stuk dat het vakmanschap van de Italiaanse traditie combineert met de kwaliteit van de materialen.
De aandacht voor de kleinste details en de zoektocht naar steeds nieuwe technieken maken de lamp onnavolgbaar en waardevol.

De exclusief Italiaanse productie is een bron van trots en waarde, in staat om het complement een unieke persoonlijkheid te geven om te voldoen aan de verzoeken van de meest veeleisende klanten.

Let op: de lamp wordt niet meegeleverd. De decoraties kunnen worden aangepast, voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen door het daarvoor bestemde formulier in te vullen. Omdat dit handgemaakte artikelen zijn, kunnen de echte kleuren afwijken van de kleuren op de foto's.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief