Made in Italy

Hanglamp 2 Lichts Keramiek Handgemaakt Geperforeerd en Gedecoreerd - Verona

  • Made in Italy
  • Code: VERONA7
€ 817,25
Materiaal keramiek en ijzer
Levertijden 20 werkdagen
Socket en power type 2 x max. 75 W - E27

Hanglamp met 2 lampjes in geperforeerd en met de hand gedecoreerd keramiek gemaakt in Italië door Ferroluce.

Deze pendellamp met 2 lampjes is geheel gemaakt van metaal en geperforeerd ambachtelijk keramiek met handgeschilderde decoraties , om de vaardigheid en handmatige vaardigheden van de ambachtslieden te benadrukken.
Het ontwerp wordt gekenmerkt door de getrouwe reproductie van het weven van de manden die typisch zijn voor Italiaans vakmanschap, dankzij de professionaliteit van de meester-pottenbakkers die weten te verrassen met de fijnheid van het opengewerkte werk.

Het is dan ook een uniek en origineel stuk dat het vakmanschap van de Italiaanse traditie combineert met de kwaliteit van de materialen.
De aandacht voor de kleinste details en de zoektocht naar steeds nieuwe technieken maken de lamp onnavolgbaar en waardevol.

Beschikbare maten:
  • diameter 32 xl 100 xh 30 cm
  • diameter 42 xl 125 xh 32 cm
De exclusief Italiaanse productie is een bron van trots en waarde, in staat om het complement een unieke persoonlijkheid te geven om te voldoen aan de verzoeken van de meest veeleisende klanten.

Let op: de lamp wordt niet meegeleverd. De decoraties kunnen worden aangepast, voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen door het daarvoor bestemde formulier in te vullen. Omdat dit handgemaakte artikelen zijn, kunnen de echte kleuren afwijken van de kleuren op de foto's.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief