Made in Italy

Horizontale hydraulische handdoekverwarmer in grafietstaal - Shadow by Scirocco

  • Made in Italy
  • Code: SHADOW1
€ 462,18
Materiaal staal
Kleur grafiet
Levertijden 20/30 werkdagen
Garantie 2 jaar
Lengte (cm) 90
Hoogte (cm) 57.1

Design horizontale hydraulische handdoekverwarmer in grafietstaal, gemaakt in Italië.

Deze horizontale hydraulische handdoekverwarmer heeft een eenvoudig maar impactvol ontwerp, geïnspireerd op de zonneschermelementen die de ramen beschermen.
Het kenmerkt zich door de mogelijkheid tot volledig maatwerk: op basis van de benodigde warmteafgifte en de beschikbare ruimte kan het met de ideale maatvoering worden gerealiseerd. Indien gewenst mogelijkheid om in de opstelling een lege ruimte van 91 mm naar keuze te creëren. Aarzel niet om ons te contacteren voor een vrijblijvende offerte.
Gemaakt van grafiet geverfd staal met ronde en horizontale buisvormige elementen met een diameter van 14 mm, gevat in een frame met vierkante doorsnede van 30x30 mm.

Technische kenmerken:
  • in staal
  • muurbeugels
  • ontluchtingsklep
  • hydraulische schema's op aanvraag
  • hartafstand 50 mm
  • maximale werkdruk: 5 bar
  • beschikbaar voor enkelpijpssystemen
Onderzoek en ontwikkeling zijn de fundamentele kenmerken die deze radiator tot leven hebben gebracht. Grondstoffen en kleurencombinaties kan elke radiator te uniek zijn.
De emotionele vormen , het unieke ontwerp en de sterke technologische waarde hebben de functionaliteit en de bijzondere kenmerken van dit verwarmingslichaam verleend dat fungeert als een echt meubelstuk , gemaakt met vakmanschap en ontworpen om perfect te integreren in elke omgeving.

NB: accessoires en niet-thermostatische vierkante kranen zijn niet bij de prijs inbegrepen. Handdoekstangen zijn op aanvraag beschikbaar voor een strakke en minimalistische stijl. Daarnaast kan er gekozen worden voor verschillende RAL-kleuren.
Stel uw ideale handdoekverwarmer radiator voor uw smaak en ruimtes samen door contact met ons op te nemen via het formulier "informatie aanvragen".

HOE DE RADIATOR TE KIEZEN VOLGENS DE AFMETINGEN VAN UW KAMER
VIERKANTE METERS* VEREIST VERMOGEN (WATT) **
6 m² 520 W
10 m² 870 W
12 m² 1045 W
20 m² 1739 W
30 m² 2609 W
50 m² 4347 W

* de gegevens zijn verwerkt met een kamerhoogte van 2,70 m.
** De verstrekte gegevens zijn puur theoretisch en variëren afhankelijk van de constructie en de omgevingskenmerken van het gebouw. Neem voor informatie contact op met uw technicus.
Email Newsletter
Nieuwsbrief