Made in Italy

Houten wandklok met modern design Veroli, made in Italy

  • Made in Italy
  • Code: Veroli
€ 476,07 € 595,08 -20%
Levertijden 7 werkdagen
Veroli moderne houten klok, gemaakt in Italië
Veroli is een wandklok waarbij de gestileerde tekeningen van de bladeren een ontspannend en verwelkomend uitzicht op de natuur geven.

Het gebruik van mooie en onbekende houten essences is een van de onderscheidende kenmerken van dit horloge gemaakt in Italië. Het is volledig gemaakt door deskundige vakmensen die streven naar een idee van kwaliteit dat verder gaat dan het product en dat betrokkenheid en continu zoeken naar verbetering omvat. Veroli bestaat uit een structuur met stucwerkverwerking. Dit bestaat uit procedures waarbij het oppervlak van het houten paneel enkele tienden van een millimeter wordt verbrand, waardoor kleine groeven worden gevormd die met de hand met de voeg worden gevuld. De kleur van het stucwerk wordt op dit moment op een specifieke manier gemaakt voor elk afzonderlijk product, zodat het het beste overeenkomt met de kleur van het hout. Het leggen van 3 lagen stopverf volgt het handmatig schuren en afwerken van het oppervlak.
Veroli is verkrijgbaar in twee maten en drie verschillende kleuren die op verschillende houtsoorten worden gebruikt:
Afmetingen:
- L40 x P3 x H40 cm; diameter 40cm.
- L50 x P3 x H40 cm; diameter 50 cm.
kleuren:
- Koud: essentie van zwart essenhout. De rand is van zwarte as en de wijzers en cijfers zijn van natuurlijk aluminium;
- Warm: donkerbruine bolivarhoutsoorten. De rand is in wenge-kleurige zijkanten en de wijzers en cijfers zijn van natuurlijk aluminium;
- Kleuren: essen van essenhout. De rand is in witte as en de wijzers en cijfers zijn van natuurlijk aluminium.
De as is compact, bestendig en tegelijkertijd elastisch. Het wordt veel gebruikt in natuurlijk maar ook geverfd, waardoor zowel de sfeer van het materiaal als de helderheid van de kleur wordt verbeterd. De zijkanten zijn een harde, compacte en elastische essentie uit tropisch West-Afrika, een moeilijk te gebruiken donkere vlek. De bolivar is een hout met een sobere, elegante essentie, zonder knopen of duidelijke aderen, met een delicaat en zijdeachtig uiterlijk.

Voeg een vleugje stijl toe aan je muur en stel het tempo in met een alternatief en origineel detail. Neem contact met ons op voor meer informatie.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief