Made in Italy

Houten woonkamer dressoir met spiegeldeuren Made in Italy - Arenella

  • Made in Italy
  • Code: ARENELLA
€ 2.089,93 € 2.612,41 -20%
Materiaal Melamine en spiegel
Levertijden 10/15 werkdagen
Lengte (cm) 180
Diepte (cm) 50
Hoogte (cm) 80

Woonkamerdressoir van melamine met gezeefdrukte spiegeldeuren Made in Italy.

Woonkamer dressoir volledig gemaakt in Italië met structuur in melamine , 3 deuren bedekt met spiegel met gezeefdrukte decoratie en geverfde metalen poten. Een eenvoudige en essentiële stijl , maar tegelijkertijd met een sterke visuele impact en ongekende elegantie , ontworpen voor elk deel van het huis waarin het een functionele rol speelt, waardoor je elk object binnen kunt ordenen, maar tegelijkertijd een decoratieve rol als het vervolledigt de inrichting op een originele en verfijnde manier dankzij zijn moderne en imposante persoonlijkheid .

De prachtige deuren met spiegelafwerking verrijken de esthetiek van het product door licht en schittering te geven aan de hele kamer, terwijl de creatieve decoratie met geometrische lijnen die het oppervlak kenmerkt essentieel is om een gevoel van dynamiek te creëren, waardoor de strakke vorm van het dressoir zachter wordt .

Beschikbare afwerkingen :
  • gerookte spiegeldeuren en antraciet structuur;
  • bronzen spiegeldeuren en teak structuur.
NB er kunnen afwijkingen van enkele cm in de afmetingen voorkomen.
Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte via het daarvoor bestemde formulier " Informatie aanvragen ".
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief