Made in Italy

Hydraulische radiator gemaakt van koolstofstaal, gemaakt in Italië - Cannoli

  • Made in Italy
  • Code: CANNOLI
€ 549,06 € 686,33 -20%
Materiaal koolstofstaal
Levertijden 4 weken
Lengte (cm) 45
Diepte (cm) 7.7
Hoogte (cm) 200

Hydraulische radiator van koolstofstaal Made in Italy

Hydraulische radiator van koolstofstaal met SATS-afwerking bestaande uit een reeks verticale elementen met een diameter van 2,5 cm gelast op horizontale spruitstukken met een diameter van 3,5 cm, volledig gemaakt in Italië met muurbevestigingsset, ontluchtingsklep en blinde plug inbegrepen .
Dit product combineert technologie en formele aanwezigheid en wordt een echt designobject, een bron van welzijn en esthetisch plezier. Het is veel meer dan een simpele warmtebron; het is een meubelstuk dat omgevingen kan personaliseren en completeren. Elke productiefase wordt uitgevoerd in een fabriek in de buurt van Treviso, op enkele kilometers van Venetië, waar kwaliteit het constante en nagestreefde doel is. Kwaliteit staat synoniem voor extreme aandacht voor detail en materiaalkeuze met de beste betrouwbaarheid. Zo ontstond deze radiator van puur design en functionaliteit in zijn hoogste vorm.

Dimensies:
  • Lengte: 45cm
  • Diepte: 7,7 cm
  • Hoogte: 200cm
Vermogen: 96,4 W
Wielbasis: 1965 mm

Let op: andere afwerkingen zijn mogelijk. Op aanvraag is aansluiting met stroming naar rechts mogelijk.
Neem voor meer informatie of een offerte contact met ons op via het daarvoor bestemde formulier ' Informatie aanvragen '.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief