Made in Italy

Keukenstoel in polycarbonaat en staal Made in Italy 4 stuks - Fedora

  • Made in Italy
  • Code: FEDORA1
€ 577,63 € 722,03 -20%
Levertijden 4 weken
Structuur materiaal Staal
Lengte (cm) 54
Diepte (cm) 52
Hoogte (cm) 81

Stapelbare keukenstoel in polycarbonaat en staal Made in Italy, 4 stuks.

Keukenstoel gemaakt in Italië met polycarbonaat zitting en stapelbare structuur in verchroomde stalen buis . Een minimalistische en moderne stijl die wordt gekenmerkt door essentiële lijnen die de esthetiek benadrukken, waardoor het een perfecte inrichtingsoplossing is voor wie op zoek is naar een eenvoudige stijl en tegelijkertijd een gastvrije en comfortabele stoel . Zijn eigenaardigheid wordt weergegeven door de ergonomische lijn van de figuur die het mogelijk maakt om optimaal comfort en een correcte houding te bieden. Het past perfect in elke stilistische context, zowel huiselijk als contract, dankzij zijn verfijning en essentie en de mogelijkheid om tot maximaal 8 eenheden te stapelen, waardoor het gemakkelijker wordt om ruimtes te optimaliseren wanneer dat nodig is.

De certificering van de stoelen en het meubilair is een keuze en een reden voor trots. Catas voert de tests uit die het mogelijk maken om weerstands-, stabiliteits- en belastingstests te bereiken, zelfs bij de meest intensieve toepassingen. De producties zijn perfect recyclebaar, omdat de afzonderlijke componenten waaruit ze bestaan snel differentieerbaar zijn. Alle productie is gemaakt met 100% recyclebare materialen .

Beschikbare afwerkingen:

  • Wit;
  • transparant;
  • transparant gerookt;
  • transparant rood;
  • Rood.
Reiniging : voor polycarbonaat, gebruik neutrale vloeibare zeep verdund in water en een zachte doek om krassen te voorkomen, gebruik geen schuursponsjes.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief