Houten Meubelen in Rustieke en Natuurlijke Stijl - Le Zie di Milano

Meubels voor de woonkamer en keuken volledig van hout. Het Italiaanse design inspireert boekenkasten, flessenhouders en plantenpotten gemaakt van hoogwaardige materialen in een rustieke en natuurlijke stijl.
36 Producten
Le Zie di Milano
€ 372,92
Le Zie di Milano
€ 317,38
Le Zie di Milano
€ 421,52
Le Zie di Milano
€ 368,95
Le Zie di Milano
€ 416,56
Le Zie di Milano
€ 256,88
Le Zie di Milano
€ 2.112,54
Le Zie di Milano
€ 3.146,99
Le Zie di Milano
€ 2.968,47
Le Zie di Milano
€ 2.484,47
Le Zie di Milano
€ 2.527,11
Le Zie di Milano
€ 3.727,20
Le Zie di Milano
€ 2.719,52
Le Zie di Milano
€ 5.867,51
Le Zie di Milano
€ 3.244,19
Pagina 1 van 2

Houten meubelen om je huis een natuurlijke en rustieke touch te geven zonder aan design en functionaliteit in te boeten.

Le Zie Milan is gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van meubels, meubelen en woonaccessoires: bijzonder pot houders, flessenhouders en boekenkasten.
Geboren in 2013 uit de ontmoeting van verschillende professionele ervaringen. Een architect, ingenieur, ontwerper, een visuele communicatie ervaren architect, een ervaren architect commercialisering van producten voor de decoratie en een professional met uitgebreide kennis van de industriële productie, opgericht
de filosofie van een nieuw bedrijf inrichting producten om te concurreren met een ingrijpend gewijzigde marktomstandigheden in de afgelopen jaren.

De kwaliteit filosofie is om de ecologische voetafdruk te verkleinen en in aanmerking komen. Je moet producten te maken waar de keuze van materialen, processen van het gebruik ervan, en de verwijdering ervan voldoen aan de behoeften van ecologische duurzaamheid; Het heeft om op te treden op de harmonisatie van de productie- en logistieke processen om afval te verminderen; We moeten producten aan de nieuwe normen van het moderne leven aan te passen; Le Zie Milan wil om hun producten een persoonlijkheid te geven door middel van een formele aangenaamheid en consistentie van de toepassing en behoud van hoge kwaliteit van het product.

Het idee Commercial: meer lichtheid en kleinere afmetingen.
Le Zie Milan haar opvat producten die:
  • wegen weinig;
  • Ze worden verpakt bezetten de minst mogelijke ruimte voor transport;
  • eenvoudig te monteren zonder de noodzaak van de bijstand;
  • zijn milieuvriendelijk: aan het einde van de levensduur weggooien scheiden materialen
Klik hier om de beste meubelstukken van Italiaans design te ontdekken!
Email Newsletter
Nieuwsbrief