Made in Italy

Rechte hoekfauteuil in aluminium en riemen Made in Italy - Juliediv

  • Made in Italy
  • Code: JULIEDIV1
€ 2.596,94 € 3.246,17 -20%
Maatregelen L95xD95xH78cm
Levertijden 2 weken
Structuur materiaal Epoxy gepoedercoat aluminium en polyester banden

Rechte hoekfauteuil van aluminium en riemen met gewatteerde kussens Made in Italy

Tuinbank met rechtse hoekstructuur in aluminium met epoxypoedercoating (met schok- en krasvaste eigenschappen) en polyester banden met zitting en rugleuning met kussens bekleed met Irisun® Living Solids stof volledig Made in Italy . Het kenmerk dat dit product uniek maakt, is de afwisseling van vaste stoffen en holtes die de structuur lichter maken waardoor deze in de ruimte zweeft. Deze inrichtingsset is perfect om de kamer een uniek en verfijnd tintje te geven en dankzij de gebruikte materialen is kwaliteit en weerstand na verloop van tijd gegarandeerd. Door het comfort van de zitting kunt u een gastvrije en informele sfeer creëren die geschikt is voor alle gelegenheden.

Irisun® Living Solids is een hoogwaardige acrylstof die wordt gekenmerkt door design en verfijning, die zacht aanvoelt, aangenaam aanvoelt en een bepaalde textuur heeft. Het heeft een zeer natuurlijke uitstraling en kan zowel voor exterieur als interieur gebruikt worden.
Gekenmerkt door een waterafstotende afwerking met anti-schimmel, anti-vlek, zonwerende behandeling en met een hoge kleurechtheid.

Beschikbare afwerkingen:
  • Wit
  • Taupe
Dimensies:
  • L95xD95xH78cm

NB : De sierkussens zijn niet inbegrepen. Dit item is verkrijgbaar in verschillende stoffen.
Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte via het daarvoor bestemde formulier " Informatie aanvragen ".
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief