Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Sale Twin Double Italiaans design, met of zonder opslag 
De keuze van de dubbele bed is van essentieel belang niet alleen te wensen ons de langverwachte "zoete dromen" in onze comfortabele bed, maar omdat het de belangrijkste aanvulling op de slaapkamer. Daarom moet weerspiegelen de canons van comfort en trouwen met de stijl van thuis. Een dubbel bed ontwerp is daarom essentieel om het meubilair van de slaapkamer te behandelen. Een type van zeer modieus vandaag is bekleed tweepersoonsbed.

Praktische ook om ruimte te optimaliseren, zijn gestoffeerde dubbele bedden met container comfortabel in de hand bestelde de lakens en dekens en geen toegang tot de ruimte in de kasten al overvol. De gevoerde ontwerp tweepersoonsbedden laten ruimte voor creativiteit dankzij de veelheid aan vormen deze van kracht kan nemen door te kiezen voor een vintage houtstructuur, in plaats van de structuur van smeedijzer.

Niet te vergeten de duizenden tinten en kleuren die het hoofd kan nemen op te noemen! Een lederen hoofdeinde of kunstleer zal voldoen aan de meest verfijnde smaken, terwijl die met meer flair kunt kiezen voor een stoffen bekleding in linnen, patroon of gewone katoen verwisselbare, gemakkelijk te wassen en nooit moe!

Hier kunt u iedere gewenste oplossing te vinden, worden alle producten opgenomen in de catalogus gemaakt met hoogwaardige materialen en zijn het resultaat van een zorgvuldige selectie gemaakt door onze medewerkers. Vergeet niet dat voor enige twijfel we staan ​​tot uw beschikking.

Het zal een genoegen voor ons om u te helpen kiezen het tweepersoonsbed opgevuld moderne of klassieke die geschikt is voor u!

Newsletter

Nieuwsbrief
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Privacy en cookies