Made in Italy

Modern Boekenkast Zia Babel Kastelen 9, in massief eiken

  • Made in Italy
  • Code: BACAHP9
€ 3.244,19
Maatregelen 218 x 99 x 33
Levertijden 7/10 werkdagen na bestelling hebt geplaatst.
Moderne modulaire boekenkast Zia Babele I Castelli 9
Zia Babele is een modulair systeem in massief eiken, ontworpen voor de woonkamer en geschikt voor elke omgeving. Het modulaire systeem is ontwikkeld in 3 insluitingsoplossingen, tollen, torens en kastelen, die elk zijn opgebouwd uit modules die eenvoudig zonder gereedschap te monteren zijn en kunnen worden aangepast met accessoires in verschillende kleuren en functies. Vanaf de basismodule is het mogelijk om tot 6 elementen te stapelen, torens van verschillende hoogtes te creëren of kastelen in 3D-ruimte samen te stellen met oneindige inrichtingsoplossingen.
Wat je wereld ook is, Zia babel is er klaar voor!

Zia Babele is een modulair systeem ontworpen voor de woonkamer, maar zo eclectisch dat het zich aanpast aan elke omgeving. Het systeem is ontwikkeld in 3 elementen: tollen, torens en kastelen.
De kastelen , aanpasbaar aan uw behoeften, bestaan uit modules (van 1 tot 6) die in torens kunnen worden gestapeld. Het systeem kan zich alle kanten op ontwikkelen.

Capaciteit biedt plaats aan alles in grote hoeveelheden, inclusief A4-mappen.
Structuurmaterialen , in massief natuurlijk eiken, bladen zijn in gesatineerd acryl. Op verzoek kunnen de bladen de volgende kleuren hebben: zwart, rood, blauw, gerookt, transparant of gespiegeld. De kant met de deur is transparant. Inbegrepen zijn 4 boekensteunen voor elke module van elke toren.
Voor het harsen gebruiken we alleen natuurlijke producten zonder chemische toevoegingen.
Het in elkaar zetten van Tante Babel is heel eenvoudig in elkaar te zetten, de modules overlappen elkaar zonder dat er gereedschap nodig is.
Le Zie Milan, nieuw meubilair: boekenkasten, vazen ​​houder, flessen en levend systeem.
De tantes zijn huishoudelijk werkers uit roeping ... die van Milaan aan te passen aan elke omgeving, omdat ze zijn discreet, nuttig, veelzijdig en altijd eleganti.C'è plek voor een Zia Milan!

WAAROM:
  • Hoogwaardige materialen
  • oorspronkelijke ontwerp
  • functionaliteit
  • ecostostenibilità
  • lichtheid en de geringe afmetingen
  • geheel vervaardigd in Italië, in overeenstemming met de veiligheidsnorm en Italiaanse regelgeving.
Email Newsletter
Nieuwsbrief