Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur - Bezorgservice op de vloer en montage beschikbaar in heel Nederland
  • 0
  • 0

Stressless | Fauteuils voor Comfort en Ontspanning - OnvergelijkbaarStressless is de nummer één fabrikant op het gebied van relax- en bureaustoelen

Stressless is het merk dat het absolute comfort van zitten over de hele wereld vertegenwoordigt. Zijn fauteuils worden met de hand vervaardigd volgens nauwkeurige technieken en met behulp van hoogwaardige materialen ; dit alles om het zitten op een van zijn producten ongeëvenaard en uniek te maken.
"Onze belofte is om de meest comfortabele meubels ter wereld te maken. We leveren kwaliteit, in alle materialen, van het hart tot de huid. Scandinavisch design is het resultaat van het werk van onze voorouders, die het aan ons hebben doorgegeven."

Het woord aan de producent: onze ingenieurs ontwikkelen complexe processen om de veiligheid van onze werknemers en onze grond te waarborgen. We gebruiken intensieve processen, zoals het ontvetten van staal met gesloten circuit, om metalen bases te bouwen, waardoor we schadelijke uitstoot in de lucht en in de fjorden kunnen voorkomen. We implementeren nieuwe werkwijzen en processen om de gezondheid van onze werknemers te beschermen en onze wateren schoon te maken.

Ecologische materialen worden gezocht en gekocht en verven en lakken op waterbasis worden geselecteerd. Alleen materialen van de hoogste kwaliteit worden gebruikt . Ons doel is om een product te bouwen met de minimale ecologische voetafdruk die tientallen jaren mee gaat. Onze dagelijkse inspanningen zijn wat Ekornes producten tot kwaliteitsartikelen maakt. Wij bieden u meubels die lang meegaan , zodat ook u kunt bijdragen aan de planeet.

Newsletter

Nieuwsbrief
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Privacy en cookies