Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Varaschin Barcode ligbed met buitenwielen van teakhout

Code: BARCODE LETTINO
€ 2.248,00
inclusief BTW

madein_italy


- +
Maatregelen
209x71x H 32 cm
Ontwerper
Alessandro Dubini
Levertijden
30 werkdagen
Varaschin
Varaschin Barcode ligbed met buitenwielen van teakhout
Barcode
is een verzameling bestaande uit kinderbedjes, tafels, consoles en lampen gemaakt van FSC-gecertificeerd teakhout. Elk item behorende bij deze regel is een geregistreerd model.
Het barcode ligbed kan zowel binnen als buiten worden gebruikt en bestaat uit een teakhouten structuur met een kussen van 197x70xH8 cm en een hoofdkussen van 60x14xH7 cm (volledig afneembaar).

In aanvulling op de voorgestelde zijn vele andere soorten bekledingen beschikbaar. Schrijf naar clienti@viadurini.it om de stoffenmap te openen.
Voor extra bescherming wordt het aanbevolen om de juiste hoezen te gebruiken in de winter, 's avonds, of in geval van frequente regenbuien. Als u de dekking wilt kopen, vraag dan een offerte aan van clienti@viadurini.it.

Teak technische kenmerken : Tectona is een geslacht van hardhouten tropische bomen met drie soorten die algemeen bekend staan ​​als Teak. De meest geschikte gebieden voor de productie zijn de pluviers, waar het altijd een duidelijk droog seizoen wisselt tot een sterk vochtige, met hoogtes die vaak 1500 meter bereiken. Het zijn bomen met een grote stengel, die oploopt tot 30-40 meter hoog en tot 1,5 cm in diameter. Het onderste deel van de kofferbak kan zelfs 10 m overschrijden. Het verdraagt ​​zeer goed thermische uitstralingen, vochtigheid, zoutheid en weersinvloeden. Deze kenmerken maken het een van de duurzaamste houtsoorten ter wereld.
Dankzij deze kenmerken van schoonheid, duurzaamheid, weerstand, ductiliteit en onbevattelijkheid, is teak een uitstekend hout voor de meest uiteenlopende toepassingen. Timmerwerk, constructie, mobiele constructie, interieurs, nautische industrie, zijn enkele van de belangrijkste toepassingen van dit hout. Het teakhout dat Varaschin gebruikt voor de productie van tuinmeubilair is Teak afkomstig van plantage en FSC genoemd . Forest Stewardship Council (FSC) betekent Council for Sustainable Forest Management en is een internationale organisatie, opgericht door een groep milieuverenigingen, bosproducenten, houtindustrieën, wetenschappers en bosbouwtechnici om een ​​alternatief te creëren voor bosvernietiging: certificering . Het FSC is een certificeringssysteem waarmee de eindconsument de producten kan herkennen die zijn vervaardigd met grondstoffen die afkomstig zijn van bossen die op een correcte manier worden beheerd, vanuit milieu- en sociaal oogpunt. Deze certificering vindt plaats volgens goed gedefinieerde, transparante en verifieerbare procedures en standaarden in het veld. Reeds vandaag is ongeveer 35 miljoen hectare bos in 56 landen en meer dan 2.200 bedrijven wereldwijd FSC-gecertificeerd.

NB . De collectie ondersteunt zonlicht en regen. Wij adviseren regelmatig onderhoud en speciale aandacht voor de bescherming van voorwerpen in het geval van ongunstige weersomstandigheden (ijs, hagel, temperatuurveranderingen, vochtigheid, aanhoudende, verzengende hitte of extreme kou). De duurzaamheid en integriteit van deze items zijn afhankelijk van de zorg waarmee ze worden onderhouden. Voor aluminium- en staalproducten (43, 304Ep, 316), is het, zelfs als het wordt beschermd door behandelingen en afwerkingen die geschikt zijn voor gebruik buitenshuis, van essentieel belang om te voorkomen dat water in het product zelf stagneert. In feite bevatten alle artikelen technische perforaties die nodig zijn voor het aanbrengen van beschermende behandelingen en afwerkingen. De introductie van water in die gaten en de stagnatie ervan kan roest aan de inwendige delen van de leidingen veroorzaken.

Zout- en chloormist : het product is geschikt voor maritieme omgevingen, bij zoutsproeiomstandigheden en voor meubels aan het zwembad in de aanwezigheid van chloor. Maatregelen: zorgvuldig onderhoud en reiniging zijn essentieel om de integriteit van de componenten zo lang mogelijk te behouden.
Het is raadzaam om de artikelen altijd in goede staat te houden om ze wekelijks te wassen met veel vers water om zo veel mogelijk het zoutgehalte te elimineren dat de structuren kan aanvallen. Alleen zo is de zekerheid aanwezig dat het product in de beste staat blijft.


We hebben de hele Varaschin-lijn beschikbaar. Neem contact met ons op voor een offerte.

De laatst bekeken producten