Varaschin Ellisse design buitentafel in gekleurd aluminium

  • Code: ELLISSE1
€ 4.403,61
Maatregelen L 280 x B 120 x H 74 cm
Levertijden 30 werkdagen
Top materiaal hpl en gebouchardeerd keramiek
Materiaal van de basis aluminium
Varaschin Ellisse moderne tuintafel in gekleurd aluminium
Verkrijgbaar in andere maten; Neem contact met ons op en vraag om meer informatie.

Ellisse is een vaste buitentafel met een gepoedercoate aluminium structuur om uit vier kleuren te kiezen: wit, zijdegrijs, grijs en mokka; met top in HPL (sp. 1.2) bij afwerking: setab grijs / zwart, wit b / zwart, antraciet b / zwart, wit b / wit, cement b / bruin, bedonia b / bruin, corten b / bruin ; of met een door een struik gehamerd keramisch blad (sp. 1.2) in de afwerking: wit limoen en grijs porfier.
Comfortabel, functioneel en elegant, het is perfect voor het decoreren van buitenomgevingen zoals terrassen, zwembaden, tuinen; maar het vindt ook een perfecte plaatsing in de woonkamer.

Onderhoud: De collectie ondersteunt zonlicht en regen. We raden regelmatig onderhoud aan, en bijzondere aandacht aan de bescherming van de items in het geval van ongunstige weersomstandigheden (ijs, hagel, temperatuurveranderingen, vochtigheid, aanhoudende, verzengende hitte of extreme kou). De duur en integriteit van deze items zijn afhankelijk van de zorg waarmee ze worden onderhouden. Voor aluminium- en staalproducten, hoewel beschermd door behandelingen en afwerkingen geschikt voor gebruik buitenshuis, is het essentieel om te voorkomen dat water in het product zelf stagneert. In feite hebben alle artikelen technische gaten die nodig zijn voor de toepassing van beschermende behandelingen en afwerkingen. De introductie van water in die gaten en de stagnatie ervan kan roest in de leidingen veroorzaken.

Voor extra bescherming raden we aan de juiste covers te gebruiken in het winterseizoen, 's avonds, of in geval van frequente regenbuien. Als u een dekking wilt kopen, vraag dan een offerte aan.

Bovendien is het product geschikt voor maritieme omgevingen, zoutsproeiomstandigheden en meubels aan het zwembad in de aanwezigheid van chloor.
Voorzorgsmaatregelen: nauwkeurig onderhoud en reiniging zijn essentieel om de integriteit van de componenten zo lang mogelijk te behouden.
Het is raadzaam om de artikelen altijd in goede staat te houden om ze wekelijks te wassen met overvloedig zoet water om zo veel mogelijk het zoutgehalte te elimineren dat de structuren neigt aan te vallen.
Dit is de enige manier om het product in de beste staat te houden.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief