Made in Italy

3-zitsbank in verwijderbare stof Made in Italy - Mykonos

  • Made in Italy
  • Code: MYKONOS1
€ 2.678,66 € 3.348,33 -20%
Vorige prijs: € 3.348,33
Materiaal Zakdoek
Levertijden 30/45 werkdagen
Lengte (cm) 242
Diepte (cm) 115
Hoogte (cm) 42

3-zitsbank in stof met 3 rugkussens Made in Italy.

3-zits woonkamerbank gestoffeerd in witte stof met petrol bies, compleet met drie 70 cm rugkussens in petroleum kleurige stof met witte bies. De bank wordt gedragen door elegante zwart nikkelkleurige metalen zwaanpoten (h 15 cm). De structuur is gemaakt van dennenhout en spaanplaat met polyurethaanvulling, bedekt met een beschermende stoffen voering. Het veersysteem maakt gebruik van verweven elastische banden terwijl de zit- en rugkussens zijn gemaakt van polyurethaanschuim .

De efficiëntie en moderniteit van deze bank worden onderstreept door de praktische en volledig afneembare hoes rugkussens die kunnen worden verplaatst om hun vrije positie te kiezen om de bank aan te passen aan uw comfortbehoeften.

Minimalisme en essentialiteit zijn de belangrijkste kenmerken van dit woonelement dat comfort en functionaliteit belichaamt in combinatie met een veelzijdig en verfijnd design . Zijn esthetiek wordt onderbroken door eenvoudige vormen en lijnen die het een ideale bank maken om elke woonkamer met een eigentijdse stijl op een elegante en sobere manier te completeren, met een zacht en uitnodigend oppervlak waarop u uw momenten kunt doorbrengen die gewijd zijn aan ontspanning of samenzijn.

De realisatie ervan komt van een Made in Italy-productieproces door het gebruik van hoogwaardige grondstoffen die zijn gekozen om een eindproduct van hoge kwaliteit te garanderen, perfect gemaakt en met aandacht voor de kleinste details. Het resultaat is een zachte, aangename en functionele woonkamerbank die wordt gekenmerkt door een solide en robuuste structuur met een uitstekende duurzaamheid.

Afmetingen :
  • bank: L 242 x P 115 x H 42 cm;
  • rugkussens: B 70 x D 37 x H 37 cm.
NB Sierkussens worden niet meegeleverd, neem contact met ons op voor meer informatie. De bankbekleding is verkrijgbaar in een groot aantal verschillende stoffen en kleuren.
Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte via het formulier " Informatie aanvragen ".
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief