Made in Italy

6-lichts Venetiaanse glazen kroonluchter handgemaakt in Italië - Antonietta

  • Made in Italy
  • Code: ANTONIETTA
€ 3497,50 € 4371,87 -20%
Materiaal Glas en metaal
Levertijden 5/6 werkweken
Lengte (cm) 90
Diepte (cm) 90
Hoogte (cm) 175

6-lichts kroonluchter handgemaakt in Italië in Venetiaans glas.

Originele kroonluchter volledig met de hand gemaakt in Italië in Venetië- glas met melkwitte kristalafwerking met details in geborsteld goudkleurig metaal . Een inrichtingsoplossing die de tijdloze elegantie van handgemaakt glas en de moderniteit van metalen elementen combineert voor een resultaat met een sterke visuele impact die hedendaagse en klassieke ruimtes met persoonlijkheid kan verlichten. De gebogen lijnen die de hele figuur onderstrepen, geven de esthetiek van dit product een gevoel van dynamiek voor een resultaat dat zijn identiteit uitdrukt met besluitvaardigheid, eenvoud en elegantie.

Uit het gebruik van hoogwaardige grondstoffen uit het Italiaanse grondgebied en uit de vakkundige verwerking van glas door bekwame ambachtslieden in de sector die de oude tradities al tientallen jaren hebben doorgegeven, is een groot meesterwerk van glaskunst geboren dat wordt gekenmerkt door efficiëntie , functionaliteit en een stijlvolle esthetiek . Elke productiefase vindt plaats in Venetië , het kloppend hart van de glastraditie, met bijzondere aandacht voor detail en respect voor de oude technieken met een verlangen naar het moderne om zichzelf naar de toekomst te projecteren. Daarbij vermengt hoog vakmanschap zich met design en vindt traditie nieuw leven door het gebruik van innovatieve technologieën . Het resultaat is een kunstwerk dat een klassieke stijl herinterpreteert door middel van een eigentijdse taal die door het licht zijn waarden van authenticiteit en efficiëntie laat zien .

Lamp (niet inbegrepen) : 6 x MAX 40W G9

NB : de kroonluchter is verkrijgbaar in een breed scala aan verschillende kleuren en omdat hij handgemaakt is, is hij volledig aanpasbaar, ook in vorm en grootte.
Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte via het formulier "Informatie aanvragen ".
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro