Aluminium en teakhouten tuintafel met 4 stoelen - Eugene

  • Code: EUGENE9
€ 2.668,35 € 3.335,43 -20%
Levertijden 1 werkweek
Top materiaal Teakhout
Materiaal van de basis Aluminium
Structuur materiaal Aluminium
Materiaal achterkant Weven

Samenstelling tafel met 4 stoelen in aluminium en teak

Tuinsamenstelling bestaande uit: tafel met wit gelakt aluminium onderstel en geborsteld natuurlijk teakhouten blad en 4 stoelen met wit gelakte aluminium structuur. De basisstructuur, bestaande uit 2 poten met 4 kruisvormige steunen, garandeert een uitstekende stabiliteit en functionaliteit . Deze tafel is perfect om buitenomgevingen, tuinen en zwembaden met smaak en originaliteit in te richten dankzij de eenvoudige en elegante afwerkingen, kleuren en materialen die perfect passen bij de omgeving. De gebruikte materialen bieden kwaliteit en weerstand in de loop van de tijd en tegen weersinvloeden . De stoel heeft een zeer laag gewicht (ongeveer 3 kg) wat een maximale wendbaarheid mogelijk maakt en zich tegelijkertijd kenmerkt door een uitstekende stevigheid . Het strakke en essentiële ontwerp en de moderne stijl geven het een sterk karakter waardoor het perfect is voor het inrichten van buitenruimtes in zowel privé- als contractomgevingen.

De producten in deze collectie zijn handgeweven met uitsluitend natuurlijke vezels en materialen die vanwege hun intrinsieke eigenschappen onregelmatigheden, onvolkomenheden en kleurverschillen kunnen vertonen (condities die ook enige tijd na aankoop kunnen optreden). Om een langere levensduur van het product te garanderen, raden we aan langdurige blootstelling aan zonlicht, regen, vochtigheid en hoge temperatuurschommelingen te vermijden (factoren die de vezel kunnen verzwakken, breken en schimmelvorming bevorderen). Als het product wordt blootgesteld aan bijzonder hoge luchtvochtigheid, raden we aan het snel en volledig te laten drogen, waarbij direct zonlicht altijd wordt vermeden.

Dankzij het gebruik van bijzondere hoogwaardige materialen garandeert deze buitenstoel een uitstekende weerstand tegen slecht weer, vuil, stof en vlekken.

Maatregelen:

  • tafel: 205x110xh76
  • stoel: 52x59xh81
Neem contact met ons op voor een offerte of voor informatie via het formulier "Informatie aanvragen".
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief