Bonaldo - Tafels Gemaakt in Italië

Luxe meubelen om elke kamer van het huis in te richten met made in Italy stijl. Moderne meubels gemaakt met hoogwaardige materialen en de elegantie van het merk Bonaldo.
102 Producten
Pagina 1 van 5

Tafels en salontafels met een uniek ontwerp, maar niet alleen krukken, stoelen en moderne dressoirs om uw huis in te richten.

In 1936, toen hij zijn Bonaldo activiteiten begon, tot op heden dit Italiaanse bedrijf heeft geschapen, door te experimenteren met verschillende materialen, voorwerpen die in staat zijn om emoties inachtneming van de behoeften van een wereld die voortdurend in beweging te wekken waren.

De drie sleutelwoorden die kenmerkend zijn voor de Bonaldo-collectie zijn creativiteit, innovatie en last but not least de kwaliteit. Creativiteit is een centraal element van elk product dat door dit bedrijf wordt gemaakt, het vermogen van ontwerpers om te spelen met kleur, licht en schaduwen samen met de beweging van vormen geven leven aan unieke inrichtingselementen die de omgeving zullen maken waarin ze zijn speciaal en elegant gepositioneerd. Enkele voorbeelden die deze vaardigheden te tonen zijn de tafels van de soort hoepel collectie kunt u vinden met ronde gevormde marmeren blad of geëtst glas (Hulahoop geëtst) of vlakke rechthoekige gemaakt van massief eiken en walnoot (Hulahoop walnoot).

Wat innovatie betreft, zijn ontwerpers altijd op zoek naar de beste en innovatieve materialen waarmee ze unieke en designproducten aan het publiek kunnen aanbieden. Onder de gebruikte materialen zijn: marmer, de hoofdpersoon van de eettafels Medley, keramiek en staal kernelementen van salontafels Planet Kadou en tenslotte het kristal in combinatie met de houten tafel in de prachtige elegantie Greeney doneren woongedeelte.
Kortom, de hoge kwaliteit van alle gebruikte producten is een must in de hele Bonaldo-collectie, ze staan ​​garant voor een modern designmeubilair dat uw huis uniek en jaloers maakt!
Bonaldo-tafels zijn een klein Italiaans juweel dat klaarstaat om in uw woonkamer te schitteren.
Email Newsletter
Nieuwsbrief
  • Piva IT 04187360401
  • Tel.+39 0541-623760 (21 telefoonlijnen)
  • Maandag t / m vrijdag 8.30-17.00
  • Via del pino 21 - 47822
  • Santarcangelo di Romagna (RIMINI) Italy
  • info@viadurini.nl
  • +39 373 9005839 & SMS/WHATSAPP
  • De getoonde prijzen zijn inclusief BTW