Made in Italy

Connubia Calligaris Jupiter ronde tafel glazen tafel, L140 / 190cm

  • Made in Italy
  • Code: GIOVEVETR4739E
€ 1.703,92
Maatregelen L 140 (190) xP 100xH 75cm
Levertijden 20 werkdagen
Connubia Calligaris Jupiter ronde tafel glazen tafel, L140 / 190xP100cm
Uitschuifbare tafel Jupiter, metaalbase met ronde gehard glas optimaal mat wit gezeefdrukte en verlengt gelamineerde optische mat wit. Centrale base in vaste metalen met vier schuine poten elliptische doorsnede en openingsmechanisme boek met centrale extensie tint met de basis. De eenvoudige lijnen en besloot dat het geschikt is voor elke woonruimte te maken.
Finish verdieping extraclear / allungha optische witte opake
Structuur verkrijgbaar in verschillende afwerkingen: selecteer uit het drop down menu de kleurvariatie u verkiest.
NB: het plan van deze tabel is beschikbaar in verschillende kleuren en materialen, in aanvulling op de voorgestelde één. Voor informatie en offertes kunt u schrijven naar clienti@viadurini.it.

ITALIAANSE PRODUCER: CALLIGARIS
In 2016 onthult Calligaris nieuwe merk Connubia door Calligaris: een collectie die alle de traditie, kwaliteit en design die altijd de 'Italiaanse bedrijf hebben begeleid bevat. Calligaris Manzano werd geboren in Friuli in 1923 als een ambachtsman werkelijkheid familie; de regio Friuli gevestigde bedrijf in eerste instantie gespecialiseerd in de productie van rustieke houten stoelen met stro, en dan omgezet in de jaren '60 en '80 geblazen industrie en uitbreiding van haar assortiment, inculdendo vaste eettafels, uitschuifbare tafels, meubels naar slaapgedeelte, een woonkamer en complementen.
Vandaag Calligaris is beroemd over de hele wereld, ten dienste van meer dan 90 landen en gebruik maken van de medewerking van internationale ontwerpers. De kwaliteit en de stijl van zijn collecties komen voort uit een diepe passie voor het product, evenals uitgebreide controles in elk productieproces.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief