Made in Italy

Design elektrische radiator voor woonkamer of badkamer met 1000 W led - glans

  • Made in Italy
  • Code: SHINESINGLEELEC
€ 8931,59 € 9923,98 -10%
Materiaal koolstofstaal, methacrylaat en led
Maatregelen H 1820 + 110 thermostaat x L 590 x Inter. 1760 mm x uitgang w (Δt50 °) 839
Levertijden 4 weken voor wit - 5 weken voor gekleurd

Moderne verticale design elektrische radiator met LED's voor woonkamer of badkamer, gemaakt in Italië.

Deze elektrische stralingsplaat heeft een modern en minimalistisch ontwerp met veel charme en combineert verwarming en LED-verlichting voor suggestieve en emotionele sferen.
De eigenaardigheid van deze straler zit namelijk juist in de achtergrondverlichting met wit LED-licht met instelbare intensiteit , met een zeer laag energieverbruik, voorzien van een 220 tot 12 volt voeding.
Het is een radiator in koolstofstaal en methacrylaat met LED-licht geschikt voor hedendaagse omgevingen, volledig gemaakt in Italië , de waarde van de radiator wordt bepaald door waarden als totale kwaliteit, service van het hoogste niveau, de zoektocht naar een altijd innovatief maar functioneel ontwerp en respect voor het milieu, niet alleen bij de ontwikkeling van producten met een lage milieu-impact, maar ook in de productiefase.

Dimensies:
  • H 1820 x L 590 x Inter. 1760 mm x Opbrengst w 1000
De 110 mm thermostaat moet bij de hoogte worden opgeteld. Witte thermostatische box standaard voor witte radiatoren; chroom voor de gekleurde radiatoren en roestvrijstalen afwerkingen. Eenfasige 230 volt voeding.
Verkrijgbaar in verschillende afwerkingen naast die aanwezig in het vervolgkeuzemenu; ontdek het door het formulier in te vullen voor informatie of een vrijblijvende offerte.
Het product onderscheidt zich door zijn lage thermische inertie en door zijn capaciteit voor hoge stralingswarmte , en garandeert ook een zekere flexibiliteit bij het beheren van het gewenste klimaat.
Bovendien gaat de geleidelijke afgifte van warmte door wanneer het systeem wordt uitgeschakeld, wat zorgt voor een klimaat van welzijn en het langdurig op temperatuur houden van de temperatuur.

Inbegrepen is de elektrische weerstand met infrarood uitgerust met standaard afstandsbediening, 1200 mm kabel met schuko-stekker en een glycol-supplement te gebruiken als antivries en roestremmer ter bescherming van het systeem.

Aanpassingen beschikbaar op aanvraag:
  • digitale elektrische weerstand
  • weerstandskap in dezelfde afwerking als de radiator.
  • versie met hydraulische installatie
Neem contact met ons op voor een offerte.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro