Made in Italy

Elektrische handdoekverwarmer in staal gesatineerde afwerking Made in Italy - Peel

  • Made in Italy
  • Code: BUCCIA
€ 3283,07 € 3647,85 -10%
Materiaal roestvrij staal
Levertijden 3/4 weken
Lengte (cm) 50
Diepte (cm) 8.7
Hoogte (cm) 161

Elektrische handdoekverwarmer van koolstofstaal Made in Italy

Elektrische handdoekverwarmer van gesatineerd koolstofstaal bestaande uit een reeks horizontale elementen met een diameter van 2,2 cm, gelast op verticale spruitstukken met een diameter van 3,5 cm, volledig gemaakt in Italië, inclusief muurbevestigingsset . Elektrificatiekit rechtsonder geplaatst.
Dit product combineert technologie en formele aanwezigheid en wordt een echt designobject, een bron van welzijn en esthetisch plezier. Het is veel meer dan een simpele warmtebron; het is een meubelstuk dat omgevingen kan personaliseren en completeren. Elke productiefase wordt uitgevoerd in een fabriek in de buurt van Treviso, op enkele kilometers van Venetië, waar kwaliteit het constante en nagestreefde doel is. Kwaliteit staat synoniem voor extreme aandacht voor detail en materiaalkeuze met de beste betrouwbaarheid. Zo ontstond deze radiator van puur design en functionaliteit in zijn hoogste vorm.

Dimensies:
  • Lengte: 50cm
  • Diepte: 8,7 cm
  • Hoogte: 161cm
Vermogen: 800W

Opties:
Analoge elektrische thermostaat met witte afwerking

klasse 1, beschermingsindex IP64, 230V
Afmetingen: 11,3x7,3x4cm
voedingskabel 1200 mm en Schuko-stekker
maakt handmatige regeling van de temperatuur mogelijk via de juiste thermostaatknop.

Digitale LCD-chronothermostaat met witte afwerking
klasse 1, beschermingsindex IP64, 230V
Afmetingen: 13,1x7,6x4,2cm
voedingskabel 1200 mm en Schuko-stekker
Maakt gepersonaliseerde dagelijkse en wekelijkse aanpassing van de temperatuur mogelijk.

WAARSCHUWINGEN: radiatoren uitgerust met een elektrische weerstand moeten worden geplaatst met inachtneming van de noodzakelijke veiligheidsafstanden ten opzichte van de hydraulische installaties, in overeenstemming met de veiligheidsnormen die van kracht zijn in het land van gebruik en de IP-beschermingsgraad die op de weerstand is aangegeven. De elektrische weerstand moet altijd van onderaf worden ingebracht. Schakel de elektrische weerstand niet in als deze niet volledig in de radiatorvloeistof is ondergedompeld, omdat de thermische zekering doorbrandt en de garantie vervalt. De eerste onderste elementen verwarmen niet vanwege de aanwezigheid van de thermische begrenzer.

Let op: andere afwerkingen zijn mogelijk. Op verzoek kan een afstandsbediening worden aangevraagd voor het bedienen van de digitale chronothermostaat en een kabelafdekking.
Neem voor meer informatie of een offerte contact met ons op via het daarvoor bestemde formulier ' Informatie aanvragen '.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro