Made in Italy

Elektrische handdoekverwarmer in zuiver witte staalafwerking Made in Italy - Citroen

  • Made in Italy
  • Code: LIMONE
€ 1.274,27 € 1.592,84 -20%
Materiaal koolstofstaal
Levertijden 3/4 weken
Lengte (cm) 50
Diepte (cm) 10.8
Hoogte (cm) 180

Elektrische handdoekverwarmer van koolstofstaal Made in Italy

Elektrische handdoekverwarmer van koolstofstaal met een zuiver glanzende witte afwerking bestaande uit een reeks horizontale elementen met een diameter van 3,5 cm, gelast op verticale spruitstukken met een diameter van 3,5 cm, volledig gemaakt in Italië, inclusief wandbevestigingsset . Elektrificatiekit rechtsonder geplaatst.
In de Treviso-fabriek, op enkele kilometers afstand van Venetië, wordt dit element gemaakt, waardoor alle kwaliteit en efficiëntie van Made in Italy wordt gegarandeerd. Kennis en onderzoek naar innovatie in processen en producten vormen de basis en waarden voor de creatie van het product dat geavanceerde technologieën en design , esthetische schoonheid en functionaliteit combineert.

Dimensies:
  • Lengte: 50cm
  • Diepte: 10,8 cm
  • Hoogte: 180cm
Vermogen: 1000W

Opties:
Analoge elektrische thermostaat met witte afwerking

klasse 1, beschermingsindex IP64, 230V
Afmetingen: 11,3x7,3x4cm
voedingskabel 1200 mm en Schuko-stekker
maakt handmatige regeling van de temperatuur mogelijk via de juiste thermostaatknop.

Digitale LCD-chronothermostaat met witte afwerking
klasse 1, beschermingsindex IP64, 230V
Afmetingen: 13,1x7,6x4,2cm
voedingskabel 1200 mm en Schuko-stekker
Maakt gepersonaliseerde dagelijkse en wekelijkse aanpassing van de temperatuur mogelijk.

WAARSCHUWINGEN: radiatoren uitgerust met een elektrische weerstand moeten worden geplaatst met inachtneming van de noodzakelijke veiligheidsafstanden ten opzichte van de hydraulische installaties, in overeenstemming met de veiligheidsnormen die van kracht zijn in het land van gebruik en de IP-beschermingsgraad die op de weerstand is aangegeven. De elektrische weerstand moet altijd van onderaf worden ingebracht. Schakel de elektrische weerstand niet in als deze niet volledig in de radiatorvloeistof is ondergedompeld, omdat de thermische zekering doorbrandt en de garantie vervalt. De eerste onderste elementen verwarmen niet vanwege de aanwezigheid van de thermische begrenzer.

Let op: andere afwerkingen zijn mogelijk. Op verzoek kan een afstandsbediening worden aangevraagd voor het bedienen van de digitale chronothermostaat en een kabelafdekking.
Neem voor meer informatie of een offerte contact met ons op via het daarvoor bestemde formulier ' Informatie aanvragen '.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief