Made in Italy

Elektrische handdoekverwarmer met dubbele sectie horizontale elementen - Pudding

  • Made in Italy
  • Code: BUDINO
€ 2.142,30 € 2.677,87 -20%
Materiaal koolstofstaal
Levertijden 3/4 weken
Lengte (cm) 40
Diepte (cm) 7.4
Hoogte (cm) 180,8

Elektrische handdoekverwarmer van koolstofstaal Made in Italy

Elektrische handdoekverwarmer van koolstofstaal met een zuiver glanzende witte afwerking bestaande uit een dubbele reeks horizontale elementen met een vierkante doorsnede van 2 cm gelast op verticale spruitstukken met een diameter van 3,5 cm, volledig gemaakt in Italië, inclusief wandbevestigingsset . Elektrificatiekit rechtsonder geplaatst.
Dit product is veel meer dan een eenvoudige kleurbron; het is een echt meubelstuk dat omgevingen kan personaliseren en completeren. Wat we willen garanderen is de combinatie tussen design en functionaliteit, waardoor een product ontstaat dat niet alleen esthetisch mooi is, maar ook bruikbaar en efficiënt.

Dimensies:
  • Lengte: 40cm
  • Diepte: 7,4 cm
  • Hoogte: 180,8 cm
Vermogen: 1500W

Opties:
Analoge elektrische thermostaat met witte afwerking

klasse 1, beschermingsindex IP64, 230V
Afmetingen: 11,3x7,3x4cm
voedingskabel 1200 mm en Schuko-stekker
maakt handmatige regeling van de temperatuur mogelijk via de juiste thermostaatknop.

Digitale LCD-chronothermostaat met witte afwerking
klasse 1, beschermingsindex IP64, 230V
Afmetingen: 13,1x7,6x4,2cm
voedingskabel 1200 mm en Schuko-stekker
Maakt gepersonaliseerde dagelijkse en wekelijkse aanpassing van de temperatuur mogelijk.

WAARSCHUWINGEN: radiatoren uitgerust met een elektrische weerstand moeten worden geplaatst met inachtneming van de noodzakelijke veiligheidsafstanden ten opzichte van de hydraulische installaties, in overeenstemming met de veiligheidsnormen die van kracht zijn in het land van gebruik en de IP-beschermingsgraad die op de weerstand is aangegeven. De elektrische weerstand moet altijd van onderaf worden ingebracht. Schakel de elektrische weerstand niet in als deze niet volledig in de radiatorvloeistof is ondergedompeld, omdat de thermische zekering doorbrandt en de garantie vervalt. De eerste onderste elementen verwarmen niet vanwege de aanwezigheid van de thermische begrenzer.

Let op: andere afwerkingen zijn mogelijk. Op verzoek kan een afstandsbediening worden aangevraagd voor het bedienen van de digitale chronothermostaat en een kabelafdekking.
Neem voor meer informatie of een offerte contact met ons op via het daarvoor bestemde formulier ' Informatie aanvragen '.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief