Made in Italy

Fauteuil van aluminium en geweven WaProLace-vezel Made in Italy - Marissa

  • Made in Italy
  • Code: MARISSA2
€ 779,95 € 974,94 -20%
Materiaal Aluminium en WaProLace
Levertijden 1 werkweek
Lengte (cm) 60
Diepte (cm) 54
Hoogte (cm) 72
Zithoogte (cm) 43

Buitenfauteuil van aluminium en handgeweven WaProLace-kunstvezel Made in Italy.

Van de vele buitenfauteuils die aanwezig zijn in het buitenmeubelpanorama, is de Marissa fauteuil het duidelijke voorbeeld van elegantie en functionaliteit tussen de aluminium structuur en de WaProLace- bekleding van synthetische vezels, vakkundig met de hand geweven door deskundige vakmensen in de Made in- sector, Italië . Vooral de zachte vorm van de rugleuning en de structuur van deze fauteuil, met gebogen lijnen, zorgt voor meer comfort en meer harmonie.

De grote veelzijdigheid van het gebruik van deze fauteuil wordt veroorzaakt door de WaProLace-kunstvezel , een materiaal van hoge kwaliteit dat bijzonder geschikt is om weerstand te bieden aan weersinvloeden, ecologisch en 100% recycleerbaar is.
Deze monochromatische collectie met een modern design wordt gegeven door de combinatie van grafietkleurig aluminium en vezels in bruintinten , die samen perfect passen bij de kleuren van buitenomgevingen zoals veranda's, terrassen, tuinen van zowel huiselijke als contractomgevingen.

Aarzel niet om voor elke behoefte contact met ons op te nemen, wij zullen in realtime reageren om u te helpen in elke fase van het aankoopproces via ons formulier " Informatie aanvragen ".

Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief