Made in Italy

Outdoor RGB LED polyethyleen lamp Made in Italy - Marisol

  • Made in Italy
  • Eco Design
  • Code: MARISOL
€ 115,84 € 144,80 -20%
Materiaal Polyethyleen
Levertijden 20/30 werkdagen
Lengte (cm) 22
Diepte (cm) 14.5
Hoogte (cm) 14

Buitenlamp in wit polyethyleen met RGB LED Made in Italy

Buitenlamp gemaakt in Italië in wit polyethyleen met geïntegreerde RGB-LED uitgerust met oplaadbare batterijen en afstandsbediening, perfect voor het verlichten van avonden in buitenomgevingen en het creëren van een romantische sfeer als deze in een binnenruimte wordt geplaatst. De bijzondere vorm die naar een theepot verwijst, maakt van dit product een meubelstuk met een verfijnde en exclusieve stijl die de waarde van gastvrijheid opnieuw kan uitvinden.

Ontworpen voor degenen die de wens najagen om de buitenruimtes van hun huis te verfraaien met een innovatief tintje , zal deze tafellamp uw avonden met een vleugje magie omtoveren tot echte ontspanningservaringen.

De materialen die worden gebruikt om dit product te maken, zijn gerecycled en zijn het resultaat van een proces van herevaluatie en optimalisatie van plastic afval. Het doelwit die uit deze benadering voortkomt, is het nastreven van een concept van bewuste en milieuvriendelijke productie , het een nieuw leven geven aan plastic en het creëren van duurzame en duurzame producten.

 

Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief