Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Keramische Lampen, Italiaans design

Dit gedeelte dat keramische lampen groepeert, is speciaal bedoeld voor mensen met een romantische ziel en liefde voor een klassieke stijl.
Keramiek is een oude kunstvorm, een gemakkelijk vormbaar materiaal en eenmaal ontslagen, bestendig en van grote charme.
Het keramiek bestaat meestal uit verschillende materialen, in het bijzonder klei, maar ook veldspaat, kiezelzand, ijzeroxiden, aluminiumoxide en kwarts.

De keramische lampen zijn verkrijgbaar in vele vormen en maten: keramische hanglamp gemaakt van metaal en keramiek in landelijke stijl, keramische tafellampen in een stedelijke designspot met aanpasbare kleuren en industriële stijl plafondlampen vervaardigd met kleurrijke vierkante vormen.
In onze e-commerce vindt u keramische lampen van de hoogste kwaliteit, zoals Ferroluce-modellen, een belangrijke Italiaanse fabrikant die unieke en speciale Italiaanse designlampen aanbiedt, zoals handgemaakt door bekwame vakmensen.

Om uw leven te verlichten kies een van de vele voorstellen van Viadurini, deze keramische lampen verspreiden een ontspannend licht dat elegantie aan de omgeving geeft.
Neem in geval van twijfel of vragen contact met ons op via de juiste chat of ons e-mailadres, onze medewerkers zullen u tijdens het koopproces graag volgen om uw online aankoop snel en eenvoudig te maken.

Newsletter

Nieuwsbrief
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Privacy en cookies