Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

keramische Lampen

Het interieur is mooi wanneer ons uit te drukken. En voor degenen met een romantische ziel zal een hoek verlicht door een snoepje in keramische vormgeving lamp te maken.

De keramische is een oude kunstvorm, een gemakkelijk vormbaar materiaal en een duurzaam gebakken tijd en grote charme.
De keramische is meestal samengesteld uit verschillende materialen, met name klei maar ook veldspaat, kiezelzand, ijzeroxide, aluminiumoxide en kwarts. Klei is een natuurlijk materiaal. Bepaald langs de oevers van rivieren en kloven in feite moet een zuiveringsproces ondergaan alvorens te worden verwerkt. De plasticiteit maakt vervolgens te kneden naar uw wens; handen en draaien zijn nuttige hulpmiddelen. De klei verdund met wat water kan maken van elk type object. Zodra echter verwerkt, alvorens te worden gebakken in ovens tot meer dan 1000 ° graden, dienen consequent te worden gedroogd tot 15 dagen.

De keramische lampen, uniek in hun soort, zijn er in vele soorten en maten: geperforeerd, gekleurd, ruw, verrijkt met stoffen onderdelen, afgewisseld met andere materialen zoals glas of hout met het oog op een retro-stijl te verkrijgen.

In onze e-commerce kunt u vinden in de top-kwaliteit keramische lampen zoals Aldo Bernardi modellen, fabrikant die keramische lampen van modern design en ambacht biedt.
De techniek om de lijn I Lustri beseffen dat fusie schijnen, bevattende een laag van de volgende edele metalen: 24 karaats goud, platina en 22 karaats kopergehalte tot 90%.

Te verlichten uw leefomgeving kiezen uit de vele voorstellen voor Viadurini een tafellamp of keramische schorsing; spread licht geven de ruimte een ontspannen elegantie.

Laat u verrassen door de vele voorstellen in klassiek design of moderne keramische lampen en kies het model van uw dromen!

Newsletter

Nieuwsbrief
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Privacy en cookies