Made in Italy

6-zits ronde hoekbank in stof Made in Italy - Abudhabi

  • Made in Italy
  • Code: ABUDHABI1
€ 5.335,11 € 6.668,89 -20%
Materiaal Zakdoek
Levertijden 15/20 werkdagen
Lengte (cm) 292
Diepte (cm) 267
Hoogte (cm) 93

Woonkamerbank met 6-zits ronde hoek in grijze stof Made in Italy.

6-zits woonkamerbank volledig geproduceerd in Italië met volledig afneembare grijze stoffen bekleding die de efficiëntie en moderniteit benadrukt. De structuur is gemaakt van dennenhout en spaanplaat met polyurethaanvulling, bedekt met een beschermende stoffen voering. De vering is gemaakt met verweven elastische riemen, terwijl de zit- en rugleuningkussens zijn opgevuld met polyurethaanschuim met acrylvezel. Rugkussens, hoofdsteunen en armleuningen zijn in plaats daarvan gemaakt van gemengd dons.

Minimalisme en essentialiteit zijn de belangrijkste kenmerken van dit woonelement dat comfort en functionaliteit belichaamt in combinatie met een veelzijdig en verfijnd design . Zijn esthetiek wordt onderbroken door eenvoudige vormen en lijnen die het een ideale bank maken om elke woonkamer met een eigentijdse stijl op een elegante en sobere manier te completeren, met een zacht en uitnodigend oppervlak waarop u uw momenten kunt doorbrengen die gewijd zijn aan ontspanning of samenzijn. Het rugkussen zorgt ook voor een correcte en comfortabele houding samen met de praktische armleuningen aan de zijkant die een stevige en optimale ondersteuning mogelijk maken.

De realisatie ervan komt van een 100% Made in Italy-productieproces door het gebruik van hoogwaardige grondstoffen die zijn geselecteerd om een eindproduct van hoge kwaliteit , perfect vakmanschap en aandacht voor detail te garanderen. Het resultaat is een zachte, aangename en functionele woonkamerbank die wordt gekenmerkt door een solide en robuuste structuur met een uitstekende duurzaamheid.

NB Sierkussens zijn niet inbegrepen. De bankbekleding is verkrijgbaar in een groot aantal verschillende stoffen en kleuren.
Neem contact met ons op voor een offerte of voor meer informatie via het formulier " Informatie aanvragen ".
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief