Made in Italy

Hydraulische radiator tot 1500 Watt van Made in Italy Design - Beato

  • Made in Italy
  • Code: BEATO
€ 1397,85 € 1553,16 -10%
Geeft de Opties Beschikbaar:
Materiaal staal
Levertijden 20/35 werkdagen

Hydraulische radiator van modern design en gemaakt in Italië.

Deze hydraulische radiator van staal wordt gekenmerkt door een innovatief en eigentijds ontwerp , perfect om te integreren in alle omgevingen, van rustiek tot chic. Handgemaakt in Italië met hoogwaardige materialen en met een hoge calorische opbrengst.

Verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren, kies degene die het beste bij u en uw behoeften past uit het menu!

Het is ook mogelijk om deze ook in de elektrische uitvoering te hebben en in een RAL-kleur die niet in de folder aanwezig is.
Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte via het formulier "Informatie aanvragen ".

Onze radiatoren zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren naar keuze. Kleuren zijn een fundamenteel en bijzonder belangrijk element voor het ontwerp van uw huis.
Elke kleur wordt geassocieerd met bepaalde psychische en spirituele kenmerken en heeft bepaalde effecten op het functioneren van het organisme.

HOE DE RADIATOR TE KIEZEN DIE MINDER DAN DE GROOTTE VAN UW KAMER IS?
VIERKANTE METERS* VEREIST VERMOGEN (WATT) **
6 m² 520 W
10 m² 870 W
12 m² 1045 W
20 m² 1739 W
30 m² 2609 W
50 m² 4347 W

* de gegevens zijn verwerkt met een kamerhoogte van 2,70 m.
** De verstrekte gegevens zijn puur theoretisch en variëren afhankelijk van de constructie en de omgevingskenmerken van het gebouw. Neem voor informatie contact op met uw technicus.

NB: de ventielen en de houder zijn NIET bij de prijs inbegrepen als u ze wilt kopen, schrijf dan in het formulier "Informatie aanvragen ".
Alle radiatoren kunnen op bestaande systemen worden geïnstalleerd zonder tussenkomst van metselwerk of sanitair , de radiatoren zullen dezelfde hartafstanden gebruiken die al in uw huis aanwezig zijn.
Om het product op het moment van installatie in de beste omstandigheden te houden, moet u alle thermostatische kranen met teflon monteren, zelfs de ontluchtingsdop en niet met hennep.
Meer instructies zijn opgenomen in de verpakking.

Viadurini herbekijkt de rol van de radiator in de omgeving en verheft zijn functie als warmteproducent tot een authentieke referentie voor functionele en designmeubels. Deze combinatie maakt het product niet alleen uniek en onnavolgbaar, maar ook een sterk punt voor het comfort en het welzijn van de woning. De efficiëntie van made in Italy staat altijd voorop.
Italiaanse kwaliteit, exclusieve technologieën en trendy design voor een warmte ten dienste van de mens en zijn emoties. De radiatoren die op ons terrein aanwezig zijn verwarmen, bemeubelen, vervolledigen en geven nieuwe schoonheid aan de kamers.

Hoge energiebesparing, groot installatiegemak, hoge kwaliteit, mogelijkheid tot maatwerk en offertes die eenvoudig en perfect bij u passen, zijn de sterke punten van deze bijzondere kieuw van hydraulische radiatoren.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro