Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

3-zits tuinbank in witte, beige of grijze stof - Cliff Decò Talenti

Code: CLIFFDIVANO2
€ 9.740,00
inclusief BTW

madein_italy

- +
Maatregelen
L 295 x P 110 x H 64 cm H zitting 38 cm
Ontwerper
Ludovica & Roberto Palomba
Levertijden
15 werkdagen
zitten apparatuur
kleding stof
Structuur materiaal
kleding stof
Talenti

3-zits buitenbank in modern design in witte, beige of donkergrijze stof en touw; Cliff Decò van Talenti.

De driezits tuinbank   Cliff is gemaakt van aluminium met een 100% acryl, waterafstotende coating . Het is afneembaar, gemakkelijk te wassen en weerbestendig. Binnenin zijn er polystyreen bollen.
Bijzonder is de armleuning van synthetisch nautisch touw in dezelfde kleur als de stof.
Verkrijgbaar in drie verschillende kleuren:
  • beige gemêleerde stof, beige armleuningskoord;
  • witte stof, beige armleuningskoord;
  • donkergrijze stof, touw armleuning donkergrijs.
Het synthetische nautische touw is een materiaal dat bestaat uit een dubbele vlecht gebouwd met een polyester kern en een meervoudige filamentpropyleen hoes. De externe vezel waaruit het is samengesteld, is waterdicht en bestand tegen UV-stralen.

De Cliff Decò- collectie speelt in op de combinatie van verschillende materialen, synoniem voor grote veelzijdigheid.
De details zijn gemaakt van met elkaar verweven nautische touwen die geometrische patronen creëren en een vleugje superglamor-speelsheid geven.
Door de chromatische variatie gecombineerd met de modulariteit van de structuren kunt u de elementen in absolute vrijheid rangschikken, waardoor oneindige combinatiemogelijkheden ontstaan.
De bijzonderheid van dit product wordt vooral gewaardeerd aan de achterkant van de modules. Gemaakt van aluminium, bedekt met synthetisch nautisch touw of stof, maken de ruggen een volledige personalisatie van de buitenruimte mogelijk, waarbij altijd de stijl van de collectie behouden blijft. Sterker nog, zelfs de modules met de rugleuning van stof herinneren aan de touwversie dankzij de armleuningen, die er volledig mee bedekt zijn.

Wij zijn officiële Talenti-dealers, daarom kunnen wij u elk artikel van dit merk leveren. Neem voor informatie contact met ons op.
NB : de sierkussens zijn niet bij de prijs inbegrepen; ook voor extra bescherming raden we het gebruik van speciale hoezen aan in het winterseizoen, 's avonds of bij frequente regenbuien.
Neem contact met ons op via het daarvoor bestemde formulier " Informatie opvragen ".

De laatst bekeken producten