Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Outdoor chaise longue-bank van touw en stof - Cliff Decò van Talenti

Code: CLIFFCHAISE2
€ 5.966,69
inclusief BTW

madein_italy

- +
Ontwerper
Ludovica & Roberto Palomba
Levertijden
20 werkdagen
zitten apparatuur
kleding stof
Structuur materiaal
synthetisch touw
Talenti

Modulaire links modern design chaise longue bank voor buiten in beige of donkergrijze stof en synthetisch touw, Cliff Decò van Talenti.

De Cliff modulaire chaise longue-tuinbank links heeft een structuur van synthetisch touw en afneembare stoffen kussens met een vulling van droog schuim.
Het synthetische touw is een materiaal dat bestaat uit een dubbele vlecht geconstrueerd met een polyester kern en een multifilament propyleen omhulsel. De externe vezel waaruit het is samengesteld, is waterdicht en bestand tegen UV-straling.
Verkrijgbaar in twee verschillende kleuren en maten:
Kleuren
  • beige touwstructuur, beige melange kussen (100% PP-stof);
  • donkergrijze touwstructuur, donkergrijs kussen (100% acrylstof, waterafstotend).
Afmetingen
  • L 114 x P 195 x H 105 cm Zitting 38 cm;
  • L 145 x P 163 x H 105 cm Zitting 38 cm.
De Cliff Decò- collectie speelt met de combinatie van verschillende materialen, synoniem voor grote veelzijdigheid.
De details zijn gemaakt met verweven nautische touwen die geometrische patronen creëren en een vleugje superglamoureuze speelsheid geven.
De chromatische verscheidenheid gecombineerd met de modulariteit van de structuren stelt u in staat de elementen in absolute vrijheid te rangschikken, waardoor oneindige combinatiemogelijkheden ontstaan.
De bijzonderheid van dit product wordt vooral gewaardeerd in de achterkant van de modules. Gemaakt van aluminium, bedekt met synthetisch zeetouw of stof, de rugleuningen maken een volledige aanpassing van de buitenruimte mogelijk, waarbij altijd de stijl van de collectie behouden blijft. In feite doen zelfs de modules met de rugleuning van stof denken aan de touwversie dankzij de armleuningen, die er volledig mee bedekt zijn.

Wij zijn officiële Talenti-resellers, daarom kunnen we u elk artikel van dit merk leveren. Neem voor informatie contact met ons op.
NB : Sierkussens zijn niet bij de prijs inbegrepen; Bovendien raden we voor extra bescherming het gebruik van speciale hoezen aan in het winterseizoen, 's avonds of bij veelvuldige regen.
Neem contact met ons op via het formulier " Informatie aanvragen ".

Producten die van belang kunnen zijn

De laatst bekeken producten