Made in Italy

2-zits buitenbank in gekleurd polyethyleen Made in Italy - juli

  • Made in Italy
  • Code: LUGLIO2
€ 1.071,94 € 1.339,93 -20%
Materiaal Polyethyleen
Levertijden 7/10 werkdagen
Lengte (cm) 165
Diepte (cm) 79
Hoogte (cm) 70

Buitenbank in ondoorzichtig gekleurd polyethyleen gemaakt in Italië.

Tuinbank in gekleurd polyethyleen met matte afwerking, volledig gemaakt in Italië. Een elegant artikel dat doet denken aan milde temperaturen en het klimaat van een heldere hemel, gekenmerkt door een bijzonder bochtige vorm en onderstreept door harmonische lijnen . Het resultaat is de perfecte synthese tussen comfort en design en zorgt voor een uitnodigende stoel die het gevoel van een warme omhelzing simuleert, ideaal om momenten door te brengen in totale ontspanning. Perfect om buiten- of binnenomgevingen te completeren met zowel traditionele als moderne en stedelijke persoonlijkheid waarin het speelt met contrasterende esthetiek voor een exclusief en verfijnd meubel .

Structuurafwerkingen beschikbaar:
  • Wit;
  • duif grijs;
  • mahonie;
  • zand;
  • parel zwart.
Onderhoud en reiniging : vermijd de ophoping van stof en vuil op de oppervlakken. Reinig regelmatig met een natte spons en een neutraal vloeibaar schoonmaakmiddel, spoel af met water en droog af met een doek. Vermijd het gebruik van was- of reinigingsmiddelen die oplosmiddelen of ethylalcohol bevatten. Voortdurende en langdurige blootstelling aan zonlicht kan de kleur en de originele afwerking van het artikel veranderen.

NB : het is mogelijk om het praktische grondbevestigingssysteem en de gedroogde zandkit aan te vragen om meer stabiliteit aan het product te geven.
Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte via het formulier "Informatie aanvragen ".
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief