Made in Italy

Heldere buitenbank in polyethyleen met LED-licht Made in Italy - Conda

  • Made in Italy
  • Code: CONDA3
€ 1313,15 € 1641,43 -20%
Materiaal Polyethyleen
Levertijden 7/10 werkdagen
Lengte (cm) 160
Diepte (cm) 80
Hoogte (cm) 78
Energieklasse NAAR

Polyethyleen 3-zits design buitenbank met LED-licht Made in Italy.

Deze buitenbank wordt gekenmerkt door lichte en delicate lijnen die samen met de verlichting van het LED-licht het product perfect maken voor het creëren van heerlijke ontspanningsruimtes in elke omgeving. Dit artikel, volledig geproduceerd in Italië , is gemaakt van polyethyleen en verkrijgbaar in de ondoorzichtige versie die wordt gekenmerkt door uitstekende weerstand tegen de zon, schokken en hitte, of in de resistente en helder gelakte versie waarmee je lichtspelen en reflecties kunt creëren die binnenin hoofdrolspelers worden. van het milieu. Uitgerust met uitstekende stabiliteit en stevigheid, is deze bank perfect om de inrichting van moderne en eigentijdse ruimtes met smaak en stijl te voltooien dankzij comfort en bruikbaarheid. Compleet met koud LED-lichtset met: 20W klasse A lamp, polycarbonaat omhulsel, 280 cm lange zwarte kabel en spatwaterdichte stekker.

Maat : L 160 x P 80 x H 78 cm

Onderhoud en reiniging: regelmatig reinigen met een natte spons en een neutraal vloeibaar schoonmaakmiddel, afspoelen met water en afdrogen met een doek. Gebruik geen detergenten of reinigingsmiddelen die oplosmiddelen of ethylalcohol bevatten. De gelakte versies zijn gevoeliger voor krassen, daarom is het raadzaam om het oppervlak voorzichtig schoon te maken met een natte microvezeldoek en vervolgens af te nemen met een zachte, droge doek.
Voortdurende en langdurige blootstelling aan zonlicht kan een verandering van de kleur en de originele afwerking van het item veroorzaken.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro